ESCOLA DE FAMÍLIES:XERRADA DIJOUS 5 DE MAIG

Moltíssimes gràcies a totes i a tots els 80 participants en la xerrada. Una grandíssima xifra que sols és comparable amb el grau de satisfacció de totes les persones assistents. En Javier Feliz ens va orientar vivencialment sobre com establir pautes, entendre els processos cognitius,  a repensar les nostres emocions. A entendre els efectes de les relacions tòxiques20160505_20185120160505_222312 i allò que és normal i que no és normal en l’etapa d’adolescència. Vam aprendre a crear vincles d’afecte, d’acceptació i de suport respecte els nostres fills i filles. Un temps intens, compartit després entre els assistents amb un petit refrigeri. Vam sortir més preparats per a trobar respostes a aquesta etapa. Novament moltes gràcies per la vostra participació!!

LA COMUNICACIÓ AMB ADOLESCENTS DEL SEGLE XXI

Jjavier20felizavier Feliz, psicòleg, criminòleg i gran expert en tractament d’adolescents. Treballa a la Fundació ITA.

Dijous, 5 de maig de 2016  20.00 h a l’institut, aula de projeccions.

Gran comunicador. Repetim ponent després de l’èxit de la xerrada del curs passat. Ara concretem una mica més el tema, centrant-lo en el tema de la comunicació amb els nostres fills i filles.
  1. Ser adolescent actualment.
  2. Estils parentals que ajuden a la gestió de l’adolescència.
  3. Pautes per a mares i pares del segle XXI.
  4. Comunicació efectiva.
  5. Empatia i valors.
  6. Desenvolupament de la comunicació motivacional.
Destinada a mares i pares de l’institut. Oberta a totes les famílies d’altres escoles i centres del Districte o d’altres districtes. Convidem les persones participants a un petit refrigeri després de la sessió per a poder fer un intercanvi d’opinions i d’experiències.
No us la podeu perdre!
Podeu confirmar-nos la vostra assistència a  www.ampajoanbosca.org
Aquesta xerrada figura a l’ agenda d’activitats setmanals del Districte de les Corts que recull el ventall de propostes que han de tenir lloc en els següents 15 dies. Podeu veure més activitats a:
Agenda del 2 al 15 de maig.

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.